Villa Mobilyaları

Villa Mobilyaları
17 Şubat 2020

Hepimiz için evdeki mobilyaların kalitesi ve şıklığı oldukça önem arz eder. Hepimiz, daha farklı tasarımlar, hiç görülmemiş ürünler ile evimizi dekore etmeye özen gösteririz. Diğer yandan villa tipi bir evde oturuyorsak, evlerin büyüklükleri ve şekilleri farklılık göstereceği için evimizin özelliklerine göre mobilyaları seçmeli gerekirse profesyonel bir koldan destek almalıyız.

Öncelikle villa mobilyaları seçiminden salon faktör çok önemlidir. Evimize gelen misafirlerin, ailemizin, arkadaşlarımızın ilk gördüğü yer salon olacaktır. Öncelikle oturma gruplarından başlayarak kanepe ve koltuk tercihlerinin yapılması gerekir. Evimizin mimarisine göre üçlü ya da dörtlü takım koltukları tercih edebilir diğer yandan L ya da U koltuk tipleri de villa salonları için uygun olabilir. Yemek odası takımlar da salonun ambiyansı ile uyumlu olmalıdır. Koltuk takımlarına, sehpaya ya da perdelere bir renk – desen göndermesi yapılabilir. Yemek masasının sade seçilmesi, üzerine konacak aksesuarlar için önemlidir. Sade olarak seçilen yemek masasın üzerine daha gösterişli ve göz alıcı dekoratif ürünler koymak, yemek odanızı ya da bölümünüzü daha kaliteli ve ihtişamlı gösterecektir. Yemek masası sandalyeleri ise masa ile takım alınması tercih edilir. Alınmasa bile masaya uygun değişik tasarımlarla güzel bir ahenk oluşturulabilir. Villalarda genellikle üst katlarda bulunan yatak odaları ve banyoların mobilya seçimini yaparken diğer ürünlerle bütünlük sağlamasına özen gösterilmesi gerekir. Yatak odası mobilyaları alınırken yatakların dayanıklı olması tercih edilir. Onun dışında komodin, gardırop, makyaj masası, şifonyer gibi yan mobilyalar iç tasarım ile uyumlu olmalıdır. Banyolarda ise sade, şık tasarımlı duşa kabinler ya da küvetler kullanılabilir. Lavabo ve klozetin de seçilen renklerle bütünlük sağladığın emin olunmalıdır.

Palmiye Ahşap Dekorasyon ailesi olarak sizler için en uygun profesyonel destek hizmetini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin talebine göre isterseniz villa mobilyaları ile ilgili profesyonel danışmanlık yapıyoruz, dilerseniz de mobilya seçimlerinizle bizzat ilgilenerek sizler için özel ürünler tasarlıyoruz. Kaliteden ödün vermeyen şirketimize iletişim bilgilerimizden ulaşabilir, aklınıza takılan her türlü soruyu çekinmeden sorabilirsiniz. Sizlerle çalışmak ve sizlere öncü olmak için her gün daha çok gelişiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoriler